0879 104 135
girasole.varna@gmail.com

За Нас

Фирма Джирасоле Варна ООД се стреми да задоволи очакванията на своите клиенти, като им предоставя най-добрите условия: Качество – Бързина - Цена.

Ние сме горди производители на собственни марки вода: трапезни води Aqua Bella от 0,300 до 10л, сребърна вода Aqua Silver, стъклени галони Aqua Bella Eco 15л и галони трапезна вода Ултра Аква 19л. За територията на България ние сме единствената фирма, която бутилира трапезна вода Aqua Bella Eco в стъклени галони за многократна употреба.

Водата ни е „пивка”, приема се лесно и в големи количества, защото просто е Вкусна. Метасилициевата киселина оказва протективно действие и прави „защитен филм” на лигавиците на стомашно-чревния тракт. Така се подобрява метаболизма в чревния тракт и се включва цяла поредица от саногенезни (оздравителни) процеси, които повишават имунната защита и възстановяват здравето на човека.

Наш приоритет е да се грижим за Вашето здраве и удобство, като Ви доставяме качествена разнообразна вода директно до дома, офиса или магазина. Стремим се да предложим на нашите Клиенти най-качественото и добро обслужване.

#
Ултрафилтрация на водата

премахва потенциалните микробиологични замърсители.

#
Обратна осмоза

отстранява 90% от солите , които са неусвоими от организма

#
Дезинфекция чрез ултравиолетова светлина

допълнителна дезинфекция на продукта

#
Строг вътрешен контрол по време на бутилиране и опаковане

всички показатели се следят и записват на всеки час

Химични Показатели

Какво съдържа?

Калции Ca2+
< 1.3mg/L
Натрий Na
<0.5mg/L
Магнезии Ng
<2.3 mg/L
Желязо Fe
<0.01 mg/L
Хлориди Cl
<2.5 mg/L
Нитрати NO3
<0.7 mg/L
Сулфати CО4
<8.5 mg/L
Флуор F
<0.1 mg/L